اول دنت | جامع ترین بانک دریافت خدمات پزشکی 02122902834
جستجوی
پیشرفته
  1. خانه
  2. درد بعد از کانال ریشه
درد بعد از کانال ریشه

درد بعد از کانال ریشه

فهرست مطالب

آیا بعد از کانال ریشه درد وجود دارد؟

اندودنتیکس دندان درمانی است که شک و تردیدهای متعددی را در بیماران ایجاد می کند. یکی از رایج ترین آنها در مورد درد بعد از کانال ریشه است. آیا احساس ناراحتی بعد از کانال ریشه دندان طبیعی است. یکی از شبهات بزرگی که این درمان برای بیماران ایجاد می کند ، درد است. این روش درمانی بدون درد است ، اما وقتی اثرات بیهوشی از بین برود ، ممکن است تورم خفیفی را تجربه کنید.

همچنین احساس حساسیت دندان نسبت به برخی محرک ها مانند نوشیدنی های بسیار سرد طبیعی است. با این حال ، این علائم باید ظرف چند روز پس از کانال ریشه از بین بروند.

آیا درد بعد از کانال ریشه طبیعی است؟

این روند معمولاً بدون درد است ، زیرا تحت بی حسی موضعی انجام می شود. اما آیا درد بعد از کانال ریشه وجود دارد؟ واقعیت ماجرا این است که التهاب معمولاً پس از اندودنتیکس ایجاد می شود ، زیرا یک فرآیند جراحی است. یعنی ممکن است بعد از کانال ریشه دندان ، به خصوص در فک درد را تجربه کنید.

همچنین احساس حساسیت دندان در ناحیه مورد مداخله برای چند روز معمول است. درد بعد از کانال ریشه معمولاً با مسکن های معمولی برطرف می شود. به همین دلیل ، پس از مداخله ، روند بهبود بسیار اهمیت دارد. این دندان از نظر زیبایی و عملکرد ، مانند بقیه دندان ها است. بنابراین ، می توانید بهداشت دهان و دندان خود را مانند بقیه دندان ها انجام دهید.

دندان هایی که تحت درمان کانال ریشه قرار می گیرند نسبت به بقیه ضعیف تر هستند. التهاب و احساس درد پس از این درمان نباید طولانی باشد. در صورت احساس درد بعد از کانال ریشه و هنگام جویدن یا فشار دادن دندان ، بسیار اهمیت دارد که فوراً به دندانپزشک مراجعه کنید.

مراحل عصب کشی

چرا هنگام جویدن دندان درد می کند؟

هنگام انجام درمان ریشه ، این ناحیه ممکن است برای چند روز زخم شود. این درد با مصرف مسکن حل می شود.

علل درد بعد از کانال ریشه

دندان کاملاً تمیز شده و در اطراف آن کار شده است بنابراین می تواند حساسیت ایجاد کند. همچنین ممکن است در اثر باز ماندن طولانی مدت دهان احساس ناراحتی در مفصل داشته باشید. در روزهای اول ممکن است پس از کانال ریشه ناراحتی ایجاد شود. این ناراحتی ها پس از چند روز و در برخی موارد پس از چند هفته از بین می روند. گاهی اوقات ، ممکن است توصیه شود از مسکن استفاده کنید تا این نوع درد کاهش یابد.

دلایل احتمالی درد بعد از کانال ریشه عبارتند از:

  1. کل بافت عصبی یا پالپ برداشته نشود.
  2. وجود مجاری جانبی که در طول درمان ضدعفونی نشده اند.
  3. هنگامی که دندان بسیار عفونی است و کانال ریشه باید در بیش از یک جلسه انجام شود تا ریشه کاملاً تمیز شود.
  4. عدم دسترسی به مناطقی از دندان که مانع از ضدعفونی کامل می شوند.
  5. دندان هایی با ریشه های بسیار خمیده که درمان را دشوارتر می کند.

راه حل درد در کانال ریشه چیست؟

گاهی اوقات درد شدید است و از بین نمی رود. در این موارد توصیه می کنیم که در اسرع وقت به متخصص اندو مراجعه کنید. در اکثر این موارد ، راه حل ممکن است انجام مجدد اندودنتی باشد. با اندودنتی مجدد ، ریشه دندان دوباره پاکسازی می شود تا باکتری های باقی مانده را تمیز کرده و به مناطقی که درمان نشده است دسترسی پیدا کرد. گاهی اوقات کانال ریشه همچنان دردناک است زیرا دندان دارای ترک یا شکستگی است. در این موارد ، نجات دندان امکان پذیر نیست و دندان کشیده می شود.

عصب کشی شهرک غرب

علائم ضرورت عصب کشی دندان:

علائم عصب کشی دندان و عفونت پالپ دندان شما اغلب بسیار واضح است:

  1. درد شدید با نوشیدن نوشیدنی‌های گرم یا سرد
  2. درد خود به خودی که شما را در شب بیدار نگه می‌دارد.
  3. درد هنگام جویدن غذا

خوب است بدانید که هر عفونت پالپ دندان باعث درد نمی‌شود. گاهی اوقات هیچ علامتی وجود ندارد و عفونت تنها زمانی کشف می‌شود که از دندان‌های شما عکس اشعه ایکس گرفته شود یا پس از آزمایش بالینی مشخص می‌شود.

عصب کشی سعادت آباد

این یکی از دلهره آور ترین روش‌های دندانپزشکی است که بسیاری از بیماران ما از آن متنفرند. اما این مهم است که بدانید اگر به درستی و به خوبی انجام شود، سخت‌تر و دردناک‌تر از هر عمل دندانپزشکی دیگری نیست. بسیاری از بیماران می‌پرسند درمان ریشه چیست؟

درمان ریشه یک روش دندانپزشکی است که زمانی که دندان به شدت پوسیده شده و عصب و کانال ریشه دندان عفونی شده است، مورد نیاز است. همچنین به عنوان درمان ریشه (به اختصار RCT) شناخته می‌شود، این روش شامل تمیز کردن، و درمان عصب یا کانال ریشه عفونی دندان و سپس پر کردن آن است.

بدون درمان، عروق خونی و اعصاب داخل دندان به شدت عفونی می‌شوند و در آن زمان چرک و آبسه ایجاد می‌شود. پس از عصب کشی دندان دندانپزشک شما قرار دادن روکش دندان را برای محافظت طولانی مدت از عصب کشی دندان توصیه می‌کند.

دلایل عصب کشی

عصب کشی جنت آباد

عصب کشی دندان درمانی برای ترمیم و نجات دندانی است که به شدت پوسیده یا عفونی شده است. عصب و پالپ دندان به دلیل پوسیدگی عمیق ممکن است تحریک، ملتهب و عفونی شود.  ممکن است به دلیل ضربه به صورت یا اقدامات مکرر دندانپزشکی روی دندان؛ یا پرکردگی‌های بزرگ یا ترک دندان عصب کشی دندان جنت آباد به شما توصیه شود.

در طی عمل عصب کشی دندان، عصب و پالپ دندان برداشته شده و داخل آن تمیز و مهر و موم می‌شود. بدون درمان، بافت اطراف دندان عفونی می‌شود و ممکن است آبسه دندان نیز ایجاد شود. عصب دندان برای سلامت و عملکرد دندان پس از رشد کامل دندان از لثه اهمیت ندارد.

تنها عملکرد آن حسی است و برای ایجاد حس گرما یا سرما می‌باشد. عدم وجود عصب دندانی بر عملکرد دندان شما تأثیری نخواهد داشت.

عصب کشی فرجام

عصب کشی یک نوع درمان دندانپزشکی است که پالپ آسیب دیده یا عفونی دندان را با پر کردن ریشه جایگزین می‌کند. عروق، رشته‌های بافتی و اعصاب حفره مرکزی دندان آن را زنده نگه می‌دارند. روش جایگزینی این پالپ آسیب دیده یا عفونی به عنوان عصب کشی دندان نیز شناخته می‌شود.

میزان موفقیت عصب کشی دندان بسیار بالا است. حدود 90 تا 95 درصد از افرادی که تحت درمان ریشه قرار می‌گیرند می‌توانند پس از درمان انتظار دندانی کارآمد داشته باشند. دندان درمان شده باید مدت زمان زیادی دوام بیاورد، مشروط بر اینکه بهداشت دهان و دندان را رعایت کنید.

از مصرف بیش از حد قند پرهیز کنید و معاینه منظم دندانپزشکی داشته باشید. البته هیچ درمانی یا جایگزینی به اندازه یک دندان سالم ماندگار نخواهد بود.

عصب کشی تهرانپارس

عصب کشی دندان درمانی برای ترمیم و نجات دندان آسیب دیده یا عفونی به جای برداشتن آن است. اصطلاح “عصب کشی دندان” از تمیزکردن کانال‌های داخل ریشه دندان می‌آید. چندین دهه پیش، عصب کشی اغلب دردناک بود. با پیشرفت‌های دندانپزشکی و بی‌حس‌کننده‌های موضعی، بیشتر افراد در طول عصب کشی دندان درد کمی دارند. در واقع، زندگی با دندان پوسیده احتمالاً دردناک‌تر است.

عصب کشی میرداماد

دندان‌های شما «ریشه‌هایی» دارند که آن‌ها را به استخوان فک شما متصل می‌کند. در داخل هر یک از دندان‌های شما مخلوطی از عروق خونی و اعصاب به نام پالپ وجود دارد. پالپ در فضایی به نام اتاقک پالپ قرار می‌گیرد و تا ریشه‌های دندان امتداد می‌یابد.

 محفظه پالپ درون ریشه، کانال ریشه نامیده می‌شود. اگر دندان شما آسیب دیده باشد، باکتری‌ها می‌توانند داخل آن نفوذ کنند. این باعث تحریک، درد و تورم می‌شود. اگر پالپ داخل دندان عفونی شود، می‌تواند به پالپ داخل کانال ریشه سرایت کند. هدف از درمان ریشه جلوگیری از بیرون آمدن دندان با برداشتن پالپ آسیب دیده و درمان عفونت است.

دندان‌های شما «ریشه‌هایی» دارند که آن‌ها را به استخوان فک شما متصل می‌کند. در داخل هر یک از دندان‌های شما مخلوطی از عروق خونی و اعصاب به نام پالپ وجود دارد. پالپ در فضایی به نام اتاقک پالپ قرار می‌گیرد و تا ریشه‌های دندان امتداد می‌یابد.

محفظه پالپ درون ریشه، کانال ریشه نامیده می‌شود. اگر دندان شما آسیب دیده باشد، باکتری‌ها می‌توانند داخل آن نفوذ کنند. این باعث تحریک، درد و تورم می‌شود. اگر پالپ داخل دندان عفونی شود، می‌تواند به پالپ داخل کانال ریشه سرایت کند. هدف از درمان ریشه جلوگیری از بیرون آمدن دندان با برداشتن پالپ آسیب دیده و درمان عفونت است.

عصب کشی ناموفق

چگونه باید از دندان عصب کشی شده مراقبت کرد؟

یک دندان عصب کشی شده، بافت شکننده تری نسبت به یک دندان درمان نشده دارد. به همین ترتیب ممکن است دندان ریشه مستعد شکستگی باشد.

بنابراین ، اگر دندان عصب کشی شده دارید ، باید بدانید که:

  1. شما باید به حفظ عادات صحیح بهداشت دهان و دندان ادامه دهید. یعنی باید دندان ها و لثه های خود را بعد از هر وعده غذایی (به مدت سه دقیقه) مسواک بزنید.
  2. از نخ دندان ، مسواک بین دندانی ، دهانشویه و… استفاده کنید.
  3. بررسی های دوره ای را در مطب دندانپزشکی انجام دهید.
  4. انجام جرمگیری دندان حداقل یکبار در سال برای حفظ سلامت لثه بسیار مهم خواهد بود.
  5. از خوردن غذای بسیار سخت در ناحیه دندان ریشه خودداری کنید زیرا همانطور که گفتیم این دندان شکننده تر است و ممکن است خطر شکستگی بالاتری داشته باشد.
  6. شما نباید از دندان های خود برای برش ، بازکردن ، اشیاء استفاده کنید.
  7. نباید ناخن های خود را گاز بگیرید.

آیا منع درمان عصب کشی برای دندان ها وجود دارد؟

بله ، انجام این درمان موارد منع مصرف دارد.

  1. هنگامی که دندان مورد نیاز برای درمان ریشه دچار شکستگی عمودی می شود.
  2. هنگامی که نسبت تاج دندان و ریشه ، برای بقای درمان نامطلوب است.
  3. در مواجهه با پوسیدگی بسیار بزرگ و یا عمیق که بازگرداندن دندان آسیب دیده را غیرممکن می کند.
  4. دندانی که تحت درمان قرار می گیرد پشتیبانی پریودنتال کافی نداشته باشد.
  5. در صورت عدم درمان دندان موفق ، دندان پوسیده باید کشیده شود.

اشتراک گذاری

نوشته های مشابه

دیدگاه خود را درج کنید